HappyZoo Social Links

Follow Us

Tel: +385 91 400 10 23

Dizajniranje, postavljanje i održavanje

Mi nikako ne nudimo samo prodaju. Prodaja nam je usputna djelatnost. Nudimo naše znanje Vama na raspolaganje, reklo bi se ‘know how’.
Postaviti akvarij ili terarij jednostavno ne znači samo ubaciti vodu i ribice, ili, ubaciti terarijsku životinju u terarij. I akvarij i terarij mali su mikro svjetovi koje treba prilagoditi kako bi odabrane životinje u njima imale povoljne uvjete za život. Potrebno je znanje, vještina i strpljenje za postići uspjeh kako bi svaka, odabrana životinje(tu mislimo na ribice ili bilo koje terarijske životinje) imala uvjete koji su joj potrebni za život. Svaka, ali baš svaka životinja naravno dolazi iz prirode(bez obzira što je generacijama ‘umjetno uzgajana’) i, potrebno joj je prilagoditi uvjete koji što više moguče, oponašaju uvjete njezinog prirodnog okoliša. Samo tako i samo će tada naši ljubimci pokazati svu raskoš svojih boja, sav zanimljiv karakter i, svo svoje zanimljivo promatranje. Samo i jedino tako, osiguravajući potrebne uvijete, mi možemo u potpunosti uživati u našem (našim) kućnim ljubimcima. Obratite nam se sa punim povjerenjem, nudimo Vam usluge dizajniranja, postavljanja i održavanja kako akvarija, tako i terarija, vivarija i paludarija.
U stanju smo Vam ponuditi kompletnu uslugu, od promišljanja o smještaju (bilo akvarija, terarija, paludarija ili vivarija), savjetima pa sve do kompletnog opremanja prema odabranom biotopu, opet bilo akvarijskog ili terarijskog oblika, te do nabavke životinje(a). Dozvolite si u svom domu ili poslovnom prostoru imati prekrasni dio prirode, jedan mali svijet u kojemu možete beskonačno uživati. Bio to dio koraljnog grebena, južnoameričke vlažne prašume, dio velikih afričkih jezera (Malawi i Tanganyka), velikih rijeka(npr.Amazona), Australske pustinje....ili samo prekrasan aquascaperski akvarij koji ćemo Vam mi složiti.

Naime, sve iziskuje potrebno vrijeme i pažnju. Mi Vam stojimo na raspolaganju te Vam nudimo održavanje i praćenje u onoj mjeri da Vaši kućni ljubimci zajedno sa Vama uživaju maksimalno u svojem mikro svijetu.