HappyZoo Social Links

Follow Us

Tel: +385 91 400 10 23

Plakat Ribe Novi uvoz, hitni i brzi :)

Klikom na listu skidate StockListu...za sva dodatna pojasnjenja stojim Vam na raspolaganju ;)

StockLista

Plakat RibeNitko sretniji od mene kada mogu najaviti novi uvoz. Drago mi je da Vam mogu omoguciti ali bas svaku ribicu koju pozelite...pred Vama su liste, skinite, pogledajte i odaberite. Sve ribe dolaze apsolutno zdrave i u perfektnoj kondiciji. Klikom na pojedinu listu, skida se xls file sa vrstama. Za sva ostala objasnjenja stojim Vam uvijek na raspolaganju ;) Uvijek!

Uz ribice, u ponudi(mozete biti slobodni naruciti) odlicne smrznute hrane za Vase ribice:

FishboxFrozenFood

Te jako siroki izbor bilja:

Bilje

Uz to, moguce je naruciti kompletan i bogat cijeli DENNERLE asortiman.....ja sam Vam uvijek na raspolaganju ;) Unaprijed svima puno puno hvala na narudzbama ;)

 

 

Plakat Ribe Kao i uvijek, spremamo novi uvoz, veliki izbor ribica....vrhunska kvaliteta, jedino se unaprijed ispricavam sto...ribu kraj koje pise few(da ih je malo) jednostavno ne mogu garantirati da cu je uspijeti dobiti. Kao i uvijek, klikom na zeljenu listu, skida Vam se xls file....za dodatne upite (cijena i slicno) stojim Vam uvijek na raspolaganju. Jos nemamo definiran rok zatvaranja narudzbi....vjerojatno kajem slijedeceg tjedna...no, svakako cu to objaviti naknadno. Unaprijed svima puno hvala...cak i samo na interesiranju.