Thursday, 11 October 2018 07:04

Dugo nisam pisao.....

Rate this item
(0 votes)

...da, poprilicno je vremena proslo od kada sam si zadnji pta dozvolio sam sebi pisati. Imam i razlog, kako zivim sa osjecajem da svima smetam i da sam jednostavno visak....e pa tako sam i sam sebi...dopizdio i sam sam sebi postao visak, ni sam sa sobom vise ne mogu...jednostavno ne mogu.

Iza mene je jos jedna, u nizu, neprospavana naoc. A ne spavati je doista stravicno, nocna tisina ponekad postaje toliko glasna da je to zastrasujuce. Nemati mogucnost odmoriti...a, umoran sam za popizditi, izmedju ostalog i od samog sebe, nemati mogucnost odmoriti je doista neizdrzivo. Teska je to rijec...neizdrzivo....ali, svjesno je koristim u vise konteksta. Nezdrzivo sam umoran. Neizdrzivo sam tuzan. Neizdrzivo sam visak. Neizdrziva je potreba za nestajanjem, mjesta za mene vise nema, ili...mozda je bolje reci, mjesto za sebe ja vise ne znam pronaci. Ne znam, jednostavno ne znam. Uglavnom ne razumijem ljude, uglavnom ne razumijem postupke, jednostavno se ne snalazim. Nisam sam sebi nikada dozvolio nesto 'lijepo' sam sebi reci...danas mozda hocu, da opravdam razlog zelje za nestajanjem. Osjecam vise, vidim vise, dodirujem vise...'znam' vise. I dozvoliti cu si jos, podosta sam toga prosao, dozivio, vidio i naucio i zbog toga sam poprilicno miran i kao takav se zelim maknuti da nikada vise nikome ne smetam. Jos bi imao jos jednu zeljicu, malu i istovremeno ogromnu..ali i od nje sam, cini mi se..odavno odustao.

Danas mi nije nikako dobro, ni sam sebi vise nista ne uspijevam objasniti, zivim duboko ispod crte racionalnog. Danas mi nije dobro..mislim, kada je bilo, ali danas mi stvarno nije nikako dobro...a, predamnom je jos jedan cijeli jebeni dan......ocekuje se da budem nasmijan....Ne uspijevam ni sebi objasniti nista.

Sve o cemu razmisljam je samo kako sto manje stete napraviti obitelji, one su mi bila i jesu najvaznije, sve na svijetu. vjerujem da su dovoljno odrasle i zrele.....samo treba naci neki nacin kako to najtise izvedem.

Od kad umirem, bas kao na poklon nekom svom

Read 814 times Last modified on Thursday, 11 October 2018 09:25
More in this category: « nemam....... ovo je dan....... »

Leave a comment