Monday, 15 July 2019 08:12

Izmjena terapije.....

Rate this item
(0 votes)

....mijenjam si(mijenjaju mi) terapiju jer je zbog dugogodisnjeg koristenja izgubila svoju svrhu. Pri zadnjoj sam promjeni pokusao nestati....i ovaj sam puta na samoj granici. Kada covjek vidi sto je od njega (bez lijekova) ostalo....to je doista prezalosno i dovoljan je razlog za samoponistenje...koje i ovako i onako ne mogu izbaciti iz glave...u biti, tek u tome pronalazim nekakav mir.

Ovaj puta uz ostalo ne mogu spavati, nisam spavao vec valjda 5-6-7 dana..kao posljedica pojavila mi se i temperatura, vjerujem od umora jer ni jednog drugog simptoma nemam. Nesigurnost, gadjenje prema samome sebi je na vrhuncu....strah od samoga sebe je nesto sto unosi mir....da, miran sam s cinjenicom da bi bilo super da me nema. I fizicki i psihicki sam na samome dnu, dublje od toga mislim ne moze...svakodnevno funkcioniranje doista iziskuje nevjerojatan napor u svakom smislu......cinjenica da sam nista vise od obicnog viška kristalno je jasna..... Sprijecava me (u krajnjem potezu) jedino obecanje dano prekrasnim doktoricama koje o meni brinu, obecao sam..ja se svojih obecanja drzim.

Smijesno je, bilo bi mi neugodno da sam ljudima oduzeo vrijeme da dodju na funeral...funny shit, ali...doista bi mi bilo neugodno. neko bi vec rekao...mozda..je, je bija pravi covik...... Danas nikako si pomoci, cijeli dan suze samo idu...a bija je da, bija je dobar covik.....mozda

Read 400 times Last modified on Monday, 15 July 2019 13:00

Leave a comment