Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/delbian/public_html/posronja/plugins/content/youtubeplugin/youtubeplugin.php on line 49
Tuesday, 31 December 2013 17:42

Love You ..... and fuck You.... 2013

Rate this item
(0 votes)

Svi povlace crte, ja sam svoje odavno povukao :) bile su OK :):) Uglavnom, zelim se drzati one, stare, kineske poslovice(dinastija Ming :) - neznam zasto to pisem, ali..nekako kineske poslovice zvuce mudro?): ne treba se okretati, nego ici naprijed!

Nije bas tako, ostaju tragovi, osjecaji, mirisi, slike, ljudi.....nikako ih se ne zelim rijesiti....bilo ono lijepo ili ruzno..jbg, zivot je takav, treba ga uzimati kako dolazi. I ne, ne vjerujem u nikakav visi plan (jebenga...bilo bi smijesno da postoji visi plan i ja onda tu i tamo odlazim na neko mjesto...ljudi to mjesto zovu crkvom, gdje si uzajamno odmjeruju odjeću i frizure...i, onda molim vlasnika tog plana da ga samo zbog mene mijenja...sebično..zar ne?)...ne vjerujem u ništa..odnosno, da, zelim i dalje vjerovati u ljude, ljudskost, onu iskonsku...dobrotu, zelim vjerovati u smijeh i nasmijesenih lica, zelim dati sve od sebe da vidim, gledam nasmijesena lica oko sebe..kako bi mi u usima neprestano odzvanjao smijeh..ima li ista lijepse?

Prosla je godina, dolazi nova. Naravno, nitko ne moze reci sto nam donosi, ostaje nam nada....zelja...da istu proguramo uz smijeh i veselje. Hocu li uspijeti..neznam...zelim li u to vjerovati? naravno da želim. I, vec imam planova...i, vec se istima radujem...i, vec vidim prepreke...i, vec se radujem preskaknju istih. Imam mir, familiju...prijatelje(puno prijatelja)..volim reci..najvaznje je da smo skupa...stisnuti, da se volimo...sve ostalo stize, po planu ili bez njega...ali, nasa slika onoga sto dolazi..prolazi..ona (naša slika) je ta koja dogadjaje definira....zar ne? Sjetite se one čaše vode, za neke je polu puna...za neke poluprazna...uvijek ista fucking čaša! Naša percepcija dogadjaja ih definira..i, naučimo li se dogadjajima nasmijati...doživjeti ih onako...kako nama odgovara, sve će biti super. Ne, želim samo to reći...ne bojim se, ne želim se bojati..i, ako se treba boriti..u prvom sam redu...jurišam...golih prsa, jer ne...nije me strah. naravn, plakao sam...puno sam plakao, plakati ću..puno ću plakati...ali, nauciti cu se i smijati, iskreno....otvoreno i na sav glas!

Zdravo 2013...nikada si nisam dozvolio suditi, osuđivati...uvijek i samo subjektivno se postavljam, dobijam po nosu ali, miran, ponosan na svoje odluke. Možda i pogrešne...ali, donesene svjesno(pomućena svijest...isto otvorena mogucnost), u dogovoru sa najmilijima, uz podrsku najmilijih! zdravo stoga 2013 i, dobrodošla 2014..pa kakva god da budeš u našim(mojim) očima....čekam te, ne bojim se....jurišam...golih prsiju...tetoviranih ledja :):):)

Nešto kao junak ove simpatične pjesme na koju se iz nekog razloga uvijek rasplačem...u stvari..ni neznam pjesmu koja me ne rasplače.....želite me ubiti? pustite mi Zeko i potočič....fucking...je to pjesma za djecu?? pa to je pisao bolesni psihopata! No dobro, vratimo se videu i ponosnom glavnom liku o kojemu se pjeva:

7391f-WGntA">7391f-WGntA" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

 

 

Read 12182 times Last modified on Tuesday, 31 December 2013 18:02

1 comment

Leave a comment