Thursday, 06 July 2017 13:42

Napisao bi.......

Rate this item
(0 votes)

Napisao bi sorry, napisao bi da mi je zao...napisao bi da molim sve da mi nitko nista ne zamjeri...napisao bi da sam zahvalan svakome tko me se ponekad sjeti...iako, nikada necu shvatiti cime sam to zasluzio....napisao bi....

Napisao bi da se svima ispricavam....i, napisao bi...da sve Vas divne ljude koje imam oko sebe molim da vise ni trena ne izgubite na mene..jer, nema smisla, nema potrebe....nisam, nisam nikada toga bio vrijedan. Napisao bi da se svima ispricavam ako sam im vrijeme potrosio..a, istovremeno sam im beskrajno zahvalan, svima i uvijek koji su vrijeme samnom podijelili. Napisao bi da se ispricavam, napisao bi da bi mi bilo jako neugodno da im oduzimam vrijeme nekakvim ispracajima....i, ne zelim ih, nisam ih vrijedan. Napisao bi...da je jos ostalo samo da iza sebe....smece vec kakvo jesam...samo da pometem, i to tiho, pazljivo i jako dobro...pometem sve te nekakve tragove koje sam za sobom...nehotice ostavio.

Njoj bi napisao da sam je od prvog dana, volio..jako...da sam je postovao vise nego sto sam ikada sebe postovao. Njoj bi napisao i da mi je zao...da mi je jako zao za vrijeme koje sam joj ukrao, volio bi pomisliti da sam je ipak...tu i tamo...malo nasmijao...volio bi to misliti. Kako imam obicaj reci...ja sam imao nevjerojatnu srecu...Ona na zalost...jbg, zao mi je. Napisao bi joj....znas, znas da sam se uvijek trudio, znas da ste mi vi uvijek bili na prvom mjestu. Napisao bi joj...da je volim, napisao bi joj...da je jednostavno nisam vrijedan.

Napisao bi njima...uf, to mi je najteze...to mi je jako jako tesko. Napisao bi njima da ih volim...da ih obozavam, napisao bi njima da..od trenutka kada su se rodile za mene na svijetu nije postojalo nista drugo. I da, znam da sam grijesio...koliko god sada to glupo zvucalo....grijesio sam u najboljoj namjeri. Njima bi napisao da sam uvijek..i usvakom trenutku bio ponosan na njih....uvijek! najponosniji tata na svijetu. Mozda to nisam uvijek znao dati do znanja...mozda sam to pogresno radio...ne namjerno. Tesko je, ponekad je tesko...jako jako tesko. Napisao bi njima da mozda ipak ne zaborave nikada....da sam ih od prvog trena volio vise nego sto sam ikada volio bilo sto drugo, toliko da se s njima ne moze nista na svijetu usporediti. Napisao bi njima....da imaju svo pravo svijeta biti ljute na mene, za sve sto misle da sam pogresno napravio..jer, ako One tako misle, sigurno sam pogresno napravio...narasle su u dvije prekrasne osobe. Napisao bi im da se ljute....ako treba..i da me mrze, ako je tako...znam da sam to zavrijedio.

Napisao bi da sam umoran.....napisao bi da znam da smetam, uvijek i svima.....napisao bi da mi je zao zbog toga, napisao bi da se ispricavam.......

Napisao bi...da vise ne mogu i neznam pronaci svoju ulogu, napisao bi da sam umoran i beskrajno tuzan...napisao bi da sam miran, sve znam i sve mi je jasno.

Read 667 times Last modified on Thursday, 06 July 2017 14:03
More in this category: « Ima li mjesta....... Vamo - Tamo »

Leave a comment