Tuesday, 03 October 2017 17:26

om mani padme hum

Rate this item
(0 votes)

Ni sam ne znam zasto sam je kliknuo...i ovako i onako mi se po cijele dne vrti, danas posebno..ali jednostavno ne uspijevam pohvatati rijeci..pa se vrtim, gledam okolo...ne, ne razmisljam jer ne mogu. Vikao bi a, opet bi sutio za uvijek...ali bas za uvijek. Jako bi volio da me nitko ne slusa, time bi samo nekoga opterecivao.

U glavi mi se vrte besmislene rijeci..100, 125, hoce li biti dosta..koliko smo....natociti cu 300Kn, na kraju nisam natocio 300Kn, ostavio sam si za bocu hladne vode. Mozda sam bio i dehidrirao....mozda sam i sada dehidriran iako se cijeloga dana nalijevam toplom vodom...da kada nemas caja, pije se topla voda, btw..isti je to kurac...samo nema bas nekog okusa. A, ja sam vec duze vremena imun na okuse, na mnogu drugih stvari nisam imun i ne znam kako se spasiti.....Idem si zgrijati jos vode, kazu da ce pomoci....ne ocekujem pomoc, zeleci si je, bojim se da netkome uzimam vrijeme. Idem, idem se zavuci u kantun butige i..i barem na tren zatvoriti oci i...koncentrirano pustiti u vjetar te 4 rijeci...gotovo beznacajne a opet tako duboke.....OM MANI PADME HUM. Da da, ako netko pita, volio bi se popesti visoko, pustiti..jednu, samo jednu molitvu napisanu na zastavu...da je vjetar nosim svim onim prostranstvima...ono, jebenti...valjda i kao jebeni nevjernik imam pravo na jednu molitvu...napisanu na komadu tkanine...negdje visoko, vezanu za neki komad spage...jednu...samo jednu jebenu molitvu bi napisao....i prepustio se.....
Da da, i ovaj je post napisan samo iz trenutne potrebe da nesto pisem....vjerojatno cu ga sada...brzo brzo obrisati.....mogu li sebe obrisati?? mogu li..molim Vas?? nekog..ne znam ni ja koga...mogu....mogu li?

<iframe src="//www.youtube.com/embed/iG_lNuNUVd4" width="560" height="314" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

 

 

Read 224 times Last modified on Tuesday, 03 October 2017 17:36
More in this category: « Ipak...... Danas »

Leave a comment